Подаръци за гостите на сватбата

Подаръци за гостите на сватбата

Смисълът от подаръците е да носят емоцията от сватбения ви ден и да връщат към него с усмивка. За да се получи, ще трябва да вложиш повече въображение и творчество. Ако разполагате с по-голям бюджет, сувенирна книжка със закачливи мисли за семейството и брака ще се хареса със сигурност. Върху магнит за хладилник също ще се получат добре. В случай, че парите ви са ограничени, можете да отпечатате по една такава мъдрост на картичките с имената на гостите, които ще подредите по масите. Можете да сложите в малки пликчета семена от някакво цвете със закачливо послание към всеки от гостите как да се грижи за растението. Ароматна свещ с изписани върху нея вашите имена и датата на сватбата също е симпатично подаръче.

За да е и символично и практично, можете да поръчате бонбони или сладки с изрисувани върху тях вашите инициали. Гладните ще го харесат, романтичните души ще го запазят. Ако на сватбата ви ще има повече чужденци, дарът може да е нещо традиционно българско – бутилка вино, малка торбичка с шарена сол, сапун с аромат на рози.

И ние можем да ви предложим още много варианти, които след това с радост ще видите в домовете на близките и приятелите си…