Сватбени идеи и съвети

Сватбени идеи и съвети

Най-важната стъпка от организирането на Вашата сватба е изборът на дата. Нашият съвет е с Вашия годеник да изберете две потенциални дати за вашето сватбено тържество. Необходимо е да прецените, както празничните дни около Вашата избрана дата, така и факта, че месеците Май/Юни и Септември са най-натоварените за сватби.

Списък с гости:

Изготвянето на сватбения списък с гостите винаги е било предизвикателство за булката и младоженеца, и техните родители. Нашето предложение е да се направят четири отделни списъка – по един от Булката и нейните родители, както и от Младоженеца и неговите родители. Имената, които съвпадат в поне два от списъците да се поканят, а тези които са само в един списък да се преразгледат в зависимост от броя на гостите, които бихте желали да поканите.

А сред важните въпроси и решения са – Tрадиционната церемония или нещо по-различно. Класическото семейно тържество или нещо по-модерно. Дневна или вечерна сватба. Обяд, официална вечеря или нещо по-неформално, като коктейл например.

Места за провеждане на сватбата:

За да изберете най-доброто място – информирайте се какво точно включва цената, пробвайте храната която се предлага там; уточнете всички подробности предварително – понякога евтиното може да ти излезе скъпо; А ако вали? – ако тържеството или подписването е на открито, нека има предвиден и закрит салон; има ли достатъчно място за музикалната група и дансинг, разполага ли с достатъчно маси, столове и т.н.

Стигаме и до това в какви цветове си представяте сватбата…

Помислете за цвета или гамата от цветове, в които си представяте Вашия празник, защото от това ще зависи изборът на останалите елементи и детайла за сватбената церемония и тържество.

По всички „точки“ на сватбения ден ние сме насреща с професионалния си опит и изпитани съвети. Можете да разчитате на обективното ни мнение в избора на ресторант, църква, как и къде изнесеният ритуал на подписването да бъде организиран и проведен; много креативни идеи за украсата и избора на цветовете…
За нас ще бъде чест и удоволствие да бъдем до вас в сватбения Ви ден!