Пролетна сватба

Пролетна сватба
Идеалният сезон за сключване на брак е пролетта. Такъв хубав сезон, през който цветя и дървета цъфтят, а зимата вече си е отишла. Въпреки това, само защото традицията повелява пролетни сватби да бъдат по определен начин, не означава, че Вие трябва да правите това, което някога Вашите майки са правили!
Едно погрешно схващане има за пролетните сватби – трябва да са в пастелни цветове! Това не е необходимо! Въпреки че много хора смятат, че пастелните цветове вървят ръка за ръка, те може да не са подходящи за вас. Ако това е така, напълно подходящо е да бъдете в цветове, които отговарят на Вашия вкус. Това зависи от това, колко официална ще бъде вашата сватба и дали ще е на открито или закрито.
Още едно погрешно схващане – пролетните сватби трябва да са дневни. Вероятно това се дължи на прекрасния пейзаж или на приятните пролетни температури. Ако това са основните причини, поради които сте избрали пролетта за сезон, през който ще сключите брак, не е необходимо да се придържате към тази тенденция. Искате ли сватба, която да продължи до късно вечерта? Тогава действайте, слагайте обувките за танци и си направете една страхотна вечерна сватба!
И едно последно схващане за пролетните сватби – пролетните сватби са неофициални. Сватбата Ви може да бъде толкова официална, колкото вие желаете.
Дори и да има някой, който да не одобрява вашия избор (например Вашата майка), а това е неизбежно, направете това, което се харесва на вас и на вашия годеник. Нека да показва Вашия стил и уникалност и тогава със сигурност няма да съжалявате!
 
Препоръчваме Ви две чудесни идеи за пролетна сватба:
1.      Организирайте тържеството си в някоя уютна градина или парк. Заръчайте на своя сватбен агент да открие това място. На подобно място сватбата Ви не само ще бъде уникална, но и много романтична. Тази интимна обстановка ще бъде перфектният фон за размяна на брачни обети.
2.      Сложете си венец от естествени цветя – това е перфектният аксесоар, ако искате да имате пролетен вид. Но не забравяйте да го съчетаете както с роклята, така и с Вашия сватбен букет.