Сватбени тенденции – 2014

Сватбени тенденции – 2014

Изразителна и екзотична, Сияйната Орхидея цъфти с увереност и топлота!

В последния месец на 2013, водещият институт по цветовете PANTONE обяви цветът на 2014 година – пленителен, магически, енигматичен нюанс на лилавото, наречен Сияйна Орхидея.

Докато цветът на 2013, определен от PANTONE – Изумрудено зелено, символизира растежа, обновлението и просперитета, Сияйната Орхидея надхвърля цветовия спектър, привличайки окото и възбуждайки въображението.

Като една покана за иновативност, Сияйната Орхидея подтиква към изобретателност и оригиналност, които се ценят все по-високо.

Цвета на 2014 – Сияйна Орхидея в модата

Сияйната орхидея е хитова цветова тенденция при дрехите и аксесоарите за сезон пролет-лято 2014 и новите колекции буквално преливат от модели в розово-лилава гама. Розовите полутонове на Сияйната Орхидея се отразяват на начина по който изглеждаме, като придават енергично сияние на кожата, както на жените, така и на мъжете.

Цветът буквално превзе модните подиуми на дефилетата, показващи новите колекции на дизайнерите за пролет 2014 и се очаква скоро да се появи и на „Червения Килим”.

Цвета на 2014 – Сияйна Орхидея при грима

Модерен и изненадващо разнообразен нюанс, Сияйната Орхидея озарява кожата, карайки всеки който носи този цвят да се чувства по-здрав и енергичен. Съчетавайки в себе си както студени така и топли полутонове, той е подходящ и за по-светли и за по-мургави хора.

Сияйната Орхидея е изключително романтичен цвят, съчетаващ в себе си лилави и розови нюанси. Това го прави повече от подходящ за Вашата сватбена декорация. Изключително добре се съчетава с бяло, сребристо, всички розови и лилави нюанси.

На всички, които обожават лилавия цвят – ЧЕСТИТО! Този сватбен сезон лилавото е хит, във всичките му нюанси, като разбира се фаворит е цветът на 2014, обявен от PANTONE – Сияйна Орхидея. Всичко, от роклите на шаферките, до покривките на масите и цветята, ще са в нюанси на лилаво.