Защо не трябва да се страхувате от брака

Защо не трябва да се страхувате от брака

В днешно време да вдигнеш сватба е равносилно на това да си луд. В обществото удобно са се настанили теориите, че с брака животът ти свършва. Чакат те само чистене, мръсни дрехи и едни 15-20 кг. отгоре, а сексът официално минава в графата „минало”. Всъщност, истината съвсем не е такава. Решихме да развенчаем най-големите заблуди за брака, за да не ви е страх от заветното „Да!”.

Жената става прислужница на съпруга си
Това са толкова остарели разбирания, че дори не трябва да ги обсъждаме. В днешно време жените работят рамо до рамо със съпрузите си. Един разговор, в който да разпределите домакинските задължения, би трябвало да е достатъчен, за да не се чувствате като прислужница. И не забравяйте, че той няма да помага само, ако така го научите!

Сексът след брака става скучен
Всъщност, след брака и в двамата се създава чувство на по-силна близост и интимност. От вас зависи дали ще използвате възможността да ги превърнете в невероятен и вълнуващ секс. Ако не допуснете мисълта, че той или тя вече са ви в кърпа вързани, няма да имате никакви проблеми в леглото. Другата голяма грешка е да си втълпите, че „всеки ден „сладолед” омръзва”. Напротив, не е нужно всеки ден да е „сладолед”, всичко е въпрос на фантазия и изобретателност.

Семейните двойки трябва да имат едни и същи интереси
Това, че съпругата ви обича театър, не значи, че трябва да ходите на театър всяка седмица. Всъщност, ако погледнете нещата обективно, всеки от вас трябва да има своето време за себе си, така че гледайте на различните интереси като на плюс, не като на нещо, с което трябва да се примирявате.

Съпрузите трябва да са най-добри приятели
Не знаем дали любовните песни втълпиха в главите ни подобна глупост, но това изобщо не е вярно. Да, вие трябва да сте приятели, да можете да разчитате един на друг, но в никакъв случай не ограничавайте досегашните си контакти с други хора. Всички знаем, че има неща, които не трябва да споделяш на партньора си.

Бракът пречи на професионалното ви развитие
Това е така само, ако сте свикнали да работите по 12-14 часа на ден. При положение, че успеете да организирате и разпределяте добре служебните си задължения, бракът в никакъв случай няма да ви попречи. Даже напротив, може би ще намерите изключителна опора точно в лицето на съпруга си.

След като се омъжи, жената напълнява
Това донякъде е вярно, просто защото след това тя става майка. Нормално е по време на бременността да се качат повечко килограми. Но това няма нищо общо с брака! Ако жената държи на себе си, тя ще направи всичко възможно да си върне желаната визия. Тук става дума за разбирания и себеусещане, не за подпис.

hot webcam girls